Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

29 let po svržení bolševika zase kádrujeme a lynčujeme "třídní nepřátele", jako v 50 tých letech nebo v dobách normalizace, zase namísto policejního odborníka s dlouhodobou praxí policejního důstojníka, vystudovaného právníka, člověka s bezpečnostní prověrkou dáme na pozici předsedy kontrolní komise GIBZ nějakého humanitně "vzdělaného" žvanila z kterého budou mít papaláši na GIBZ tak akorát srandu. To je vskutku "pokrok" který pamětníkům připomíná doby nejhorší normalizace. Rv

0 0
možnosti
Foto

On Ondráček není "třídní nepřítel". On je jenom typ člověka, který kdyby mohl, tak zase bude mlátit lidi. Je prostě neslušný, a takovým jako je on, se ta jejich neslušnost musí neustále připomínat.

1 0
možnosti
Foto

Asi to všechno není, ale jinak R^R^.

1 0
možnosti

Také zastávám názor, že komunistická strana jakéhokoliv typu měla být u nás po listopadu 1989 zakázána (stejně jako byla po II.světové válce zakázána NSDAP v Německu). Nicméně se domnívám, že když už jí byla existence umožněna, se skřípěním zubů musíme připustit, že má své voliče. Co však nemusíme a nechceme připustit je fakt, že strana, která má podporu jedné čtrnáctiny voličů si s požehnáním hnutí ANO uzurpuje i takové posty, jakým je předseda komise pro kontrolu GIPS.

4 0
možnosti
Foto

To máte pravdu pane Stehlíku, ale rád bych věděl, kde byli Piráti a další, kteří svojí nepřítomností umožnili to zvolení.

1 1
možnosti

Jen komunista, socialista nebo idiot může věřit či volit komunistu. Vám karma.R^

7 0
možnosti

U komunistů se předpokládalo, že vyhnijí přirozenou cestou. Například v posledních

volbách utrpěli historickou porážku. A jedinou zásluhu, proč se nyní derou ze všech otvorů, má hnutí ANO. Nebýt touhy Babiše ovládnout politickou scénu, žádný Kuhhandel by se nekonal. Podobně se věc má s SPD.

8 1
možnosti
Foto

A nebo to je zcela naopak. Zásadním odmítáním spolupráce s ANO nahnaly tzv. "demokratické státy" Babiše do tenat KSČM, potažmo SPD.

3 7
možnosti

Souhlas. Je to jak jsi to napsal. Zatímco jsme byli v eufórii z pádu komunistů, tak oni tiše nalezli tam, kde být určitě neměli, a nemají. Věnovali jsme jim málo pozornosti...a teď se divíme.

8 0
možnosti
Foto

Díky za příspěvek, je to tak.

2 0
možnosti
Foto

Odpověď tkví v tomto Klausově příměru: Zpětné zrcátko by nemělo být tak velké, aby zakrývalo výhled. Dnes i nekonečně malé zrcátko zakrývá (radostný) výhled, protože ten neexistuje.

1 1
možnosti

J52a77n 48R21á44ž

5. 3. 2018 14:20

Nesouhlas s tvrzením v nadpisu:

Nemrzli jsme většinou v listopadu 89 na ulicích v očekávání, že komunisté budou třicet let po tom parlamentní stálicí ovlivňující českou politiku a dali svolení k obchodu uzavřeným mezi OF a komunisty v prosinci 1989: "My vám v obou komorách parlamentu jednomyslně zvolíme Havla prezidentem, vy nám za to dáte pokoj a necháte nám jak majetek, tak i možnost být v Parlamentu", ani jsme netušili, co heslo vymyšlené komunisty z Charty 77 v čele OF "Nejsme jako oni", způsobí.

To, že bývalý esenbák byl poslanci navržen předsedou komise, že bývalý estébák je premiérem a současný předseda komunistů vyzývá k podpoře vlády já, ani mí kamarádi rozhodně nemohou. Za to mohou ti, kteří se po nástupu k moci chovali stejně, ne-li hůř, než komunisté a voliči jim za to dnes dali právo jen štěkat z opozičních lavic.

Ne, za zvolení Ondráčka prostí občané nemohou!

5 1
možnosti
Foto

My za to nemůžeme. My jsme jen mlčeli.

5 0
možnosti
Foto

Nechci Vás opravovat, ale učiním to. Zkuste si prosím opravit ten letopočet.

1 0
možnosti
Foto

Díky za upozornění. Jak ten čas letí :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 256
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2430x
Mám rád švýcarské nože a kouzelníky přicházející s jitrem...

omelkapet@seznam.cz

Seznam rubrik