Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak sýry prodávané v LIDL při francouzském týdnu asi nedosahují úrovně těch co si pořídíte tam. Mají-li být cenově přístupné. Vyjdou většinou na 100gr levněji než naše. Ale jsou výborné, nechápu proč LIDL nená ten výběr neustále.Ale jen cca 4x do roka.

1 0
možnosti
Foto

R^teda vy mi děláte chutě;-)

1 0
možnosti
Foto

P11e36t11r 46O29m53e32l55k46a

25. 5. 2018 20:08

tak s chutí do toho:-)!

0 0
možnosti

Skvělý blog! Sýry jsou pro mě to nejlepší, co k vínu, ale i bez něj k jídlu existuje. Skoro žádný, který bych nejedla není. Až na jeden...pecorino, který na jihu Itálie běhá po stole:-)

Hezký, sýrový víkend, Petře!

1 0
možnosti
Foto

P84e80t76r 15O45m55e81l28k97a

25. 5. 2018 18:14

Děkuji za přání, nápodobně! Shodou okolností s tím pecorinem chci dělat zítra risoto A už jsem se byl podívat, zatím neběhá jenom leží.;-D

1 0
možnosti

Ten sýr na obrázku ještě nepodléhá graviraci, takže asi ještě potřebuje uležet:)

Nejvýš v tom seznamu jsem měl tu čest s Munsterem, ale ke zmíněnému Epoisses se taky moc rád vracím. Každopádně díky za tip!

0 0
možnosti
Foto

P57e56t55r 14O18m37e60l43k76a

25. 5. 2018 15:47

Díky za přečtení i komentář. Výborný je i savojský Reblochon. Zapečený s bramborami, slaninou a lehce zalitý bílým vínem je to delikatesa.:-)

1 0
možnosti

Výborně, díky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 256
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2430x
Mám rád švýcarské nože a kouzelníky přicházející s jitrem...

omelkapet@seznam.cz

Seznam rubrik