Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J22a75n 18Š33e69b46e32k

11. 7. 2018 20:26

Ony nejsou v prodeji detekční přístroje?

0 0
možnosti

Teda tady to je ale svoloč. Snad horší než ten náš slavnej policejní sbor. Mě shodou okolností před lety v podobné situaci odmítli také (akorát kilometry vzdáleného od jakéhokoliv místa, kde bych si mohl tester koupit), takže k tomu možná měli důvod do kterého z venku nevidíme. Kdyby tu někdo zmínil takový důvod, chápal bych to. Ale ty kecy, že kvůli tomu tu nejsou, to by mě vzal čert. Policie je mimo jiné i servisní složka, proto mají napsáno i to pomáhat. Stejně tak byste mohli říci, že tu nejsou ani na to, aby vám poradili cestu, ptoroze si můžete koupit mapu. Vy jste asi nejspokojenější, když policajty nikdo neruší od zabukaření a vybírání nesmyslných pokut na nesmyslných místech...

1 0
možnosti

I kdyby měli policajti sebevíce času tak od toho tam nejsou. A když už je dotyčný slavitel takový poctivec a zde se např. tak dobře připravoval na oslavy o kterých věděl dopředu a prý moc nepil, tak si mohl koupit vlastní testovačku.....

2 0
možnosti

jenomže ten tester nemá atest a pokud by při dopravní kontrole nadýchal,tak je mu prd platné že mu jeho vlastní tester ukázal nulu.sice to pro policii není povinnost,ale pokud by ho nechal dýchnout,neporušil by zákon a ukázal by cit pro situaci. platí samozřejmě pokud se dotyčný choval slušně.

0 0
možnosti

Takovyhle kretenu je bohužel čím dál více.

0 0
možnosti

Tak to asi záleží na tom jací profesionálové kde jsou. Třeba u nás na Jižní Moravě je to úplně běžné, že se zajde na místní policajty fouknout si. A asi je to o ochotě, přístroj si totiž každý pozitivní záznam ukládá do paměti a proto policista musí ke každému pozitivnímu foukání napsat úřední záznam za jakých okolností k tomu došlo.

0 0
možnosti
Foto

Pane Nováčku to se stalo na té nejjižnější Jižní Moravě. Ale je to skutečně o té ochotě.

0 0
možnosti

A dobře ti policajti udělali. Sice nevím, proč by měli znát příslušnou prodejnu, ale jako projev nadstandartní dobré vůle a ochoty, mohli, pokud náhodou věděli, dát mu adresu nejbližší prodejny s takovým sortimentem, kde by si mohl alkotester koupit.

1 3
možnosti

Petře, všechno je v lidech (a jejich ochotě). A jsou jen dvě možnosti...ano nebo ne. Jak je vidět to...ne...je pořád výhodnější. Bez práce.

3 0
možnosti
Foto

Máš naprostou pravdu. Byl to sice trochu šílený nápad, ale na druhou stranu si myslím, že mu mohli i s trochou vtipu vyhovět. Bohužel není dlouhonohá blondýna, pak by to asi dopadlo jinak:-)

2 0
možnosti

Dal bych mu dejchnout a zinkasoval ho jako na záchytce;-D

1 0
možnosti

Měl si koupil vlastní. Nebo neměl chlastat vůbec.

3 0
možnosti

Obyčejná buzerace. Vyhodila bych ho také. Když věděl že bude chlastat, i když méně, tak si ten testr na alkohol měl koupit o den dřív. Chtěl udělat z policistů blbce a sám je blbec.

7 4
možnosti
Foto

Podle sebe soudím tebe. :-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 256
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2430x
Mám rád švýcarské nože a kouzelníky přicházející s jitrem...

omelkapet@seznam.cz

Seznam rubrik