Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

Policistům se nedivím. Byla to jen provokačka. Když mu nedali dýchnout je to špatně a když by mu dýchnout dali tak je tady další blog od vás kde je budete pomlouvat že utrácejí peníze daňových poplatníků. Chybu byste si vždy na policii našel ať udělají cokoliv.

0 1
možnosti
Foto

P24e69t94r 19O49m49e39l91k81a

10. 7. 2018 15:41

;-D Mám mezi policisty několik přátel a nic na ně nehledám. Vy jste buď slepá, posedlá nebo máte v rodině policajta. Melete úplné nesmysly.

1 0
možnosti
MK

Přeji dobrý den... chování policistů ve Francii je opravdu obdivuhodné zvláště proto, že ve Francii máte povinnost vozit v automobilu alkohol tester !!

1 0
možnosti
Foto

P92e65t68r 18O77m90e54l47k48a

10. 7. 2018 15:47

Dobrý den pane Kalino. Jak jsem již napsal níže. Povinnost to sice je, ale francouzské nařízení paradoxně praví: "Řidiči motorových vozidel a motorkáři musí mít alcotester v jejich dopravním prostředku, ale žádná pokuta nebude uložena, pokud ho nemohou ukázat během policejní silniční kontroly.":-) U Francouzů je to finta na EU.

0 0
možnosti
IP

Jiná policie, jiný přístup. Krátce po roce 1989 jsme jeli za dcerou do Anglie. Bohužel náš bus zkolaboval na dálnici v Německu, těsně před odpočívadlem. Autobus jsme na odpočívadlo dotlačili ručně, ale éra mobilů dosud nenastala. Krátce potom se tam zastavili policisté a nabídli veškerou pomoc, lékaře léky, vodu a hlavně možnost zavolat pro náhradní bus. Protože jsem byl asi jediný, kdo uměl německy, odjel jsem společně s řidičem na policejní stanici. Pro jistotu jsem se zeptal, zda nás také odvezou zpátky. Odpověděli, že samozřejmě ano, pokud nám nebude vadit, že nás odvezou jejich kolegové. Na stanici nám nabídli vodu a kávu i možnost zatelefonovat. Nakonec dopadlo vše dobře. No jiná policie, ...

2 0
možnosti
TK

Jiný kraj, jiný mrav. Není důvod si myslet, že policisté se budou většinově chovat jinak, než zbytek národa. A to se týká jak naturelu, tak jakýchsi historickýcj zvyklostí v té které oblasti života a oboru lidské činnost. Jak ae říká: "Kde není, ani čert nebere."

2 0
možnosti

Tak to byl dobrý nápad...ta konfrontace... tady a tam. A zase jsme z toho vyšli jako...paka:-))))

4 1
možnosti
Foto

Záleží to prostě na lidech.

4 1
možnosti
PK

Schází trochu více ochoty pomoci, ale to je typické pro většinu úřadů. Snad je to dědictví z minulého století, bo na Západě a ve Státech Vám rádi vyjdou vstříc.

3 2
možnosti
FF

Svým způsobem dotčené policisty chápu. Část obyvatel vnímá každou činnost policie jako nepřípustnou buzeraci. Vzpomeňme například na aktivistku neziskové organizace, která podala žalobu na polkcisty, kteří ji legitimovali v době vrcholící migrační krize ve vlaku z Bratislavy do Brna. Můžeme se potom divit, že se policisté zdráhají provést úkon, ke kterému nemají jasný zákonný důvod.

7 1
možnosti
PV

U nás ale nejsou špatný policajti - špatně je celý systém !

Policie by měla působit preventivně, ale systém je nastaven že řeší následky - například pokud vám někdo vyhrožuje, tak dokud nepřijdete s monoklem nebo kudlou v zádech tak se s vámi nikdo bavit nebude !!

5 0
možnosti
Foto

R^tak alespoň že neubližovali;-)

1 0
možnosti
EJ

Chapu rozdil v pristupu, ale byl by to velky problem koupit si tzv. dregr za par kacek, a mit ho po ruce, vzdy, kdyz je pan na pochybách? Ale pak by asi nebolo o cem psat, ne?;-D

3 2
možnosti
VV

Nevim pani Justova co je to dregr, ale kdyz si za par kacek koupim nejaky alkoholtester a on mi povi O.K. mohu jet a po par metrech mi bude prislusnik tvrdit ze jeho a jen jeho tester ma pravdu, co mi to pomuze?

4 2
možnosti
  • Počet článků 256
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2430x
Mám rád švýcarské nože a kouzelníky přicházející s jitrem...

omelkapet@seznam.cz

Seznam rubrik