Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Petře, ten sýr máš v mailu:-))

1 0
možnosti
Foto

P16e25t70r 73O20m47e38l29k50a

26. 11. 2018 9:42

Děkuju, ale nic mi nepřišlo.:-(

0 0
možnosti
Foto

Petře, úžasné. Vyzkouším, ale bez pomyšlení na daně;-DDěkuji a měj se fajn

0 0
možnosti
Foto

P93e28t50r 30O21m36e49l93k71a

24. 11. 2018 7:57

:-) Díky. Určitě vyzkoušej. :-) Hezký víkend.R^

1 0
možnosti
Foto

R^mňam-vy musíte být gurmán pane Petře.ostatně není to poprvé co píšete o sýrech-karma a dík za příjemný oddechový článekR^

0 0
možnosti
Foto

P88e80t76r 17O24m92e98l40k58a

23. 11. 2018 14:54

Já děkuju za přečtení a komentář. R^Chtěl jsem přidat něco víkendového a bez politiky.:-)

0 0
možnosti

Neco podobneho pekavala uz moje babicka. Jen misto toho francouzskeho tam davala syr kozi a taky spek. nebo uzenej bucek.

A mozna opravdu original bejval v kantine na grillparzerstrasse, jen sefkuchar to nazyval kartoffelauflauf.

0 0
možnosti
Foto

P68e57t74r 65O13m64e13l17k39a

23. 11. 2018 13:35

Těch variant je určitě nespočet.:-)

0 0
možnosti
Foto

K68a53r14e22l 55M93á41d49l67e

23. 11. 2018 13:10

Dal jsem karmu za povídání, ale ten recept se mi nějak nepozdává. Na těch bramborách by se neprojevil žádný náznak zapékání, prostě by to byly jen nudně uvařené brambory, byť dobře doplněné. Radši zůstanu u té české klasiky, která má Francii v názvu (Francouz by tomu možná nevěřil), ale brambory tam hrají zlatavo-červeno-nahnědlou barvou (já to mám radši bez vajíček).

0 0
možnosti
Foto

P95e52t19r 23O38m42e73l13k70a

23. 11. 2018 13:24

Díky za přečtení. Proti gustu nic....koho by u nás napadlo zalít slaninu s cibulí vínem. České "francouzské" brambory prostě nejsou Tartiflette. Tak jako český guláš není Gulyás. :-)

2 0
možnosti

To je ale bezva blog!

Petře, něco podobného jako Reblochon teď prodává jeden řetězec, co má v názvu dvě..nn.

To je tedy síla! :-)) Mohlo by to s ním být dobré.

Díky za blog i recept!:-))

0 0
možnosti
Foto

P48e24t22r 63O44m31e88l33k61a

23. 11. 2018 13:03

Já Ti děkuji za přečtení. A jak se ten sýr jmenuje? Já u nás Reblochon normálně neseženu.:-/

1 0
možnosti
  • Počet článků 256
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2430x
Mám rád švýcarské nože a kouzelníky přicházející s jitrem...

omelkapet@seznam.cz

Seznam rubrik