Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já bych zrušil i volby do Parlamentu, vždyť to tam volí stejná pakáž jako prezidenta!! :-D :-D

2 0
možnosti
MK

Proč spíláte panu Fialovi, který nemá žádnou reálnou moc?

Pokusného králíka z vás dělá někdo úplně jiný.

1 0
možnosti
Foto

Pan profesor Fiala by měl jako politolog správně vrátit VŠ titul, protože se již v ledasčem proti svým vědeckým poučkám mnohokrát spletl. A možná, že se docela plete také v rozsáhlém uvažování Miloše Zemana. S největší pravděpodobností žádné předčasné volby tak honem nebudou, protože si pan prezident může jmenovat úřednickou vládu a ta bude vládnout 2,5 roku až do termínu příštích sněmovních voleb v říjnu 2021. Takže až v televizi při mimořádném vysílání uvidíme známý záběr z Hradu a uslyšíme klapat podpatky po parketách vojáky Hradní stráže - pan Fiala "zkoprní" a určitě vzteky dokonce úplně zfialoví...;-(Rv a také ostatní posměváčci budou mít po žížalkách.

1 0
možnosti

Rv

Než bude nová volba prezidenta, potřebovali by občané vyzrát v normální občany, kteří ctí pravdu a mají úctu k druhému člověku, aby nevolili samolibého lháře, člověka skandálního, pomstychtivého, pohrdajícího lidmi a nenávidějícího vzdělané a kulturní občany!

A Petr Fiala jen nedůvěřuje, že to naši občané za tak krátkou dobu zvládnou. Proto považuje volbu parlamentem za lepší než volbu přímou. Lépe když je prezident odpovědný parlamentu než když má být odpovědný pomyslnému lidu a tedy de facto neodpovědný nikomu!

:-)

2 2
možnosti
MK

Než bude nová volba prezidenta, potřebovali by lidé kolem kavárenských stolečků a jejich přitakávači (viďte pane Šimku) vyzrát a prohlédnout, že ti ostatní mají také mozek a právo na názor; salóóóní řeči je moc neberou.

Takhle označit voliče Zemana jako občany druhé kategorie je sprostota největšího řádu a pak se ptejme: KDO ROZDĚLUJE SPOLEČNOST???

1 0
možnosti
Foto

I86v76a56n 78M13a11r17e53k

15. 7. 2019 16:51

P. Omelko souhlas a karma.

Vzpomínaný, ctihodný pán tuším krom "převratného" návrhu tolerance 0.5 promile lihu v krvi s ničím jiným nepřišel. "Program" postavený na 0.5 promile + anti Zeman & anti Babiš? Trochu málo a bez jakékoli perspektivy co dál, ale "demokratům" to zřejmě bohatě stačí. ;-(

3 2
možnosti

To jsou zbytečné pomluvy! Petr Fiala není šikovný leader, ale pomluvy si nezaslouží! :-)

1 0
možnosti
Foto

Když Čechům někdo slíbí levný guláš a pivko, tak jsou schopni zvolil kohokoliv a třeba i za koblihu. Prezidenta by měl volit parlament, tak jak je to naší tradicí. Dvoje volby prezidenta ukázaly, že jsem schopni za nesplnitelné sliby, udělat prezidentem lháře, alkoholika, mstívého a zapšklého člověka, aklopeného tlupou šašků.

7 5
možnosti
Foto

A máte tip, kdo by v případě nepřímé volby usedl na Hrad? Co třeba - MZ?

0 0
možnosti
Foto

R11o14m96a64n 27K44o18z45e41l

15. 7. 2019 11:49

Zoufalý výkřik toho zapšklého pána, který se stává už fakt směšným. Trocha názorové pevnosti by neškodilo

https://www.radio.cz/cz/rubrika/udalosti/-ods-zacala-prekvapive-prosazovat-primou-volbu-prezidenta-

tak chápu, že statisíce lidí nejde jen tak uplatit církevními restitucemi, ale 10 - 15 poslanců už jo.

1 4
možnosti
LJ

Těžko si vybrat. Když prezidenta volil parlament, kupčilo se z hlasy, na některé politiky byl dělán nátlak... Při přímé volbě přichází ke slovu fake news ... Před válkou v Německu vyhráli volby fašisté, po válce u nás vyhráli volby komunisté. Jsme omylní.

6 0
možnosti
EH

Nejsme omylní, jenom máme rádi změny. Fašisté vyhráli, protože demokraté dostali Německo na buben. Komunisté vyhráli, protože naslibovali sedřeným dělníkům a rolníkům lepší život. Oba směry ekonomicky splnily, co slíbily, jenom to nebyly režimy na dlouho.

Pokud zvolíme A na základě, že naslibuje hory doly, příště zvolíme B, jenže ten taky víc slibuje než plní. Tak už to v demokracii chodí. Chybu můžeme udělat pouze tehdy, pokud věříme někomu, který už jednou zklamal.

5 0
možnosti
JK

Okamžitě bych se vrátil ke "staré" volbě prezidenta. Bez váhání.

3 5
možnosti
Foto

taky by mezi sebou mohli losovat ;-D

2 0
možnosti
Foto

Spíš by ji měli zkrátit na jednokolvou.

2 0
možnosti
  • Počet článků 256
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2430x
Mám rád švýcarské nože a kouzelníky přicházející s jitrem...

omelkapet@seznam.cz

Seznam rubrik