Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nastane doba, kdy žádný chlap o ženskou ani nezavadí. Inseminace je u krav celkem osvědčená, takže se jen rozšíří na další.

Koneckonců Vlasty byly už ve starověku, ale moc se to neosvědčilo.

0 0
možnosti

Záleží na tom, kdo by mě chtěl políbit. Princ na bílém koni, který mě přišel zachránit, by mi nevadil. Kostěj Nesmrtelný by mohl dostat facku :-)

Teď vážně. V době mého mládí mě párkrát políbil nebo se pokusil políbit někdo, od koho jsem o to nestála. Příjemné to nebylo, ale trauma z toho nemám. Možná by z toho mohl mít trauma ten zvrhlík, protože takové věci jsme si mezi holkama sdělovaly. Mít pověst "nechoď s ním tancovat, hned chce každou líbat" nebo "hrozně slintá" není něco, po čem by mladý muž toužil.

4 0
možnosti

Ale teď vážně. Kdyby vás měl probudit z kómatu polibek třeba i Miloše Zemana, nebrala byste to?:-)

2 2
možnosti

To jsem zvědav, kdy dojde na žabího prince. Nejspíš z toho udělají prznění zvířat.:-)

7 0
možnosti
Foto

Intelektuálním mozkům doporučuji rovněž analaýzu Disneyovy Pohádky o Sněhurce a sedmi trpaslících, v provedení Vodňanský-Skoumal.

0 0
možnosti

... proč královna raději nesáhla po otrávené cigaretě, otráveném LSD?:-)

0 0
možnosti

P50e65t77r 22H37a54l90í39k

9. 5. 2021 9:06

Myslím, že tihle šílení aktivisti a progresivisti včetně pana Bárty v tom mají vážnou logickou chybu. Vůbec se nejednalo o žádné násilí nebo sexuální kontext. Jak bývalo zvykem, bylo to rozloučení se zemřelou osobou bez jakéhokoliv podtextu. To, že by se probudí, nemohl vědět. Bylo to prostě důstojné poslední rozloučení.

Jen nevím, jestli sílení aktivisté pochopí, že vyžadovat informovaný souhlas od zesnulého by bylo možné asi jen ve vizích aktivistů a EU jelit, ale ne v reálném světě.

11 0
možnosti

Pohádky jsou pro děti. Děti budou vždycky dětmi v každé době, i v té elektronické.

Dívat se na pohádky dospělýma očima, určovat jejich význam a podle světa dospelych je zakazovat je hloupost.

To by Božena Němcová měla utrum...

10 0
možnosti
Foto

A bratři Gimmové by skončili ve vězení.;-D

6 0
možnosti

Teda pane Omelka, Vy jste nepochopil paní profesorku - jak správně podotkla, je prostě nechutné vidět sexistického dvoumetrového blond - modrookého heteráka, jak drze líbá nebinární Sněhurku (džendr), která právě klidně sní o masáku se sedmi liliputy.

7 0
možnosti
Foto

Já hlavně viděl fotku paní profesorky a bylo mi všechno nekorektně jasné...

9 0
možnosti

Toto jsou starosti občana země s prezidentem "kun-a sem kun-a tam", "puška na novinářské hyeny" a "Ruská federace by mohla být do dvaceti let v EU (2007)". ;-)

2 4
možnosti

Nějak jsem nepochopil co jste tím chtěl říct.:-/

3 0
možnosti
Foto

Co tak se zkusit podívat se na pohádky očima dnešních holčiček a žen? Pohádky odrážejí prostě jinou úlohu ženy v tehdejší společnosti. V pohádkách vystupují pasívně, často jako "kus masa" přihozený ke království či spící bez možnosti cokoliv ovlivnit. Ani polibku se nemají možnost bránit. To se dnes prostě nemusí ve společnosti, kde mají ženy mnohem aktívnější úlohu líbit a je třeba to respektovat. Svět se prostě mění a nadávání nás "starých dědků" na jeho údajnou zkaženost a novoty na to nic nezmění. Z dnešního pohledu vlastně naše slavná Popelka předběhla dobu, tak aktivně dívka v žádné pohádce nevystupuje a asi proto je tak oblíbená a populární....

2 11
možnosti
Foto

Pane Bárto, vy to dokážete vždycky "progresivně" rozštípnout. Vy jste prostě pokrokář. Hotový Ivánek z Mrazíka. Ten taky nelíbal a Nastěnku ukecal.

8 1
možnosti
  • Počet článků 256
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2430x
Mám rád švýcarské nože a kouzelníky přicházející s jitrem...

omelkapet@seznam.cz

Seznam rubrik