Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Případ Vrbětice jen potvrdil, že jsou mezi námi dvě skupiny občanů.

Jedna skupina nevěří našim tajným službám, ale věří Putinovi a jeho trollům. Sem patří především lhavý a mstivý Miloš Zeman, jeho sekundantka Marie Benešová, komunisti, okamurovci, klausovci, zemanovci a částečně babišovci a hamáčkovci.

Druhá skupina věří našim tajným službám, věří našim schopným redaktorům ČT, Respektu a některých dalších masmediím, nevěří Putinovým trollům a usiluje o zachování svobody a demokracie u nás! A nenechají se zkorumpovat ruskou desinformační hybridní válkou!

Bohužel, Jan Hamáček se projevil jako hlupák. Možná chtěl vyhovět Zemanovi, ale ten z něho nakonec hlupáka udělal také.

:-)

7 0
možnosti
Foto

Uvádím jednu pikantnosr ke skupině, která nevěří našim tajným službám:

Ve středu 7. dubna obdrželi premiér Andrej Babiš, vicepremiér Jan Hamáček, ministr zahraničí Tomáš Petříček a také kancelář prezidenta Miloše Zemana informace bezpečnostních složek o případu Vrbětice.

Prezident Zeman ovšem tvrdil, že se o tom dozvěděl až v sobotu 17. dubna od Babiše a Hamáčka. Je to docela možné. Potom ovšem dokument bezpečnostních složek ležel 10 dní na stole prezidenta nepřečtený. Tak to dopadá, když prezident Zeman považuje naše bezpečnostní služby za "čučkaře", jejichž výstupy je zbytečné vůbec číst.

3 0
možnosti
Foto

"Mohu potvrdit, že BIS předala písemnou zprávu zákonným adresátům a také Kanceláři prezidenta republiky, 7. dubna," potvrzuje pro Seznam Zprávy mluvčí BIS Ladislav Šticha.

0 0
možnosti

To je možné, ale co je nemožné je, že po přijetí zjištěných informací odpověděl až za týden, že inforamce BIS nemohou být pravdivé a jeho s-družka tvfdila, že má dvě verse a nyní ji Pán troufnul, že zná tři verse. Nedělají si z nás srandu? :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 256
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2430x
Mám rád švýcarské nože a kouzelníky přicházející s jitrem...

omelkapet@seznam.cz

Seznam rubrik