Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Konal se třeba i Chvaletický širák,něco obdobného.Také v obležení švestkama.Karas tam zahrál písničku,že si založí svou vlastní republiku v horách,a mizel z pódia,protože švestky zbystřily a začaly se nebezpečně přibližovat :)

1 0
možnosti

Kolotoč si pamatuju, teda jako pubertální kluk v Letním kině v Porubě. Měl jsem podepsané žebradlo od Pepy Streichla. Pak to překryly propiskou popsané názvy Heavymetalových kapel...a pak se rozpadlo.:-)

0 0
možnosti

Jaromíre - Nástupem You Tube, se vše změnilo. Zlatého Slavíka, si každý může udělat doma sám. Jó za komunistů to bylo lepší! Byli jsme bohatí, výskání - Korunou si hodím. Všemu se dařilo - Kávu si osladím. No a pak ta díra, opět jako KSČ. Ze zdi tupě zírala. No zase dobrý - V tom trezoru byly objeveny naše nejlepší filmy ! :-)

0 0
možnosti

Jj, nikdy Michal David nebyl tak populární jak za socialismu

1 0
možnosti

Je to sranda! Židé dobývali zdi Jericha zvukem trouby. Troubové, v čele mocné a nepřemožitelné hráze míru a socialismu - Zase byli poraženi zvukem, elektrické kytary ! I kameny se valily ! Nezbední to chlapci - Mick Jagger a Keith Richards. .. :-)

2 0
možnosti
Foto

Mne by zajímalo, který současný demokratický bolševik zastavil Českého slavíka, když Zlatého slavíka nezastavil ani totalitní bolševik před rokem 1989.

Navíc ještě demokratický bolševik tuto soutěž přejmenoval.

0 9
možnosti
Foto

:-) Pane Petříku, sice Vám nemohu upřít snahu obhajovat komunisty, ale je to snaha poněkud ehm..pitomá. Srovnávat nějakou pofidérní, profláklou anketu s hudebním festivalem je nesmyslné. A navíc jste se střelil do kolena, protože ten Vámi vzpomínaný totalitní bolševik si se Zlatým slavíkem zacházel podle svých představ a určoval, kdo se smí a nesmí účastnit. A ti co se mohli zase podváděli s hlasovacími lístky. Morální hodnota této ankety se rovná nule.

7 0
možnosti

Marian na folkáčí a co tam hrál? Já ho pamatuji jak válel na Hammondech se skupinou Prudy ale třeba n portě jsem ho nikdy neviděl....R^

0 0
možnosti
Foto

Varga tam hrál to, co s Collegiem. Byl to takový závěrečný symbol spojitosti dobré hudby. Na Kolotoči hrál i Ivan Hlas.:-) Ale Varga na Portě, tak to už by byl fakt hardcore.

0 0
možnosti
Foto

Babička bydlela kousek od porubského KD. Ségra to tehdy žrala. Díky za připomenutí.

0 0
možnosti
Foto

Já děkuju za přečtení.

1 0
možnosti
Foto

Kolotoč sice skončil ale nikoliv aktivity Milana Kaplana. Ten pořádal skromnější akce v klubu Delta v Porubě a folkové festivaly se přesunuly do Vizovic pod názvem Valašský frgál.

1 0
možnosti
Foto

S Milanem Kaplanem se znám osobně, takže vím co dělal a v jakém rozsahu. :-)

0 0
možnosti

Co si to dovolujete, pomlouvat tady soudruha Mamulu? Jistě nebyl o nic horší, než ostatní soudruzi, a tak onen kolotoč určitě zrušil oprávněně. Kdyby si tehdy soudruzi počínali špatně, tak by dnes jistě neměli nejvyšší důchody ze všech? A nenechali by je vydávat paměti, jako třeba soudruhu Štrougalovi, Jakešovi atd.

0 0
možnosti
Foto

Já ale soudruha Mamulu nepomlouvám :-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS