Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

Dobrá desinformace ;-D asi jste nepostřehl, že zatím co BIS se přiklání k tomu, že se nejednalo o novičok, tak vojenská spravodajská služba ( s látkou pracovali vojáci) vydala zprávu, že se o novičok jednalo. A prezident uvedl i to, že BIS řekla, že se o novičok nejednalo. Tak s čím máte problém?

2 1
možnosti
Foto

Asi jste nepostřehl, že jsem nepsal o vojenské zpravodajské službě, ale Vojenském výzkumném ústavu. Takže nemám problém s ničím.;-D

2 0
možnosti
Foto

Zvítězila snaha co nejvíce zalést do ruského pozadí.Naštěstí naši spojenci ví,co je Zeman zač a nikdo kromě Rusu a zdejší ruské páté kolony ho nikdo nebere vážně.....

5 2
možnosti
VM

Zatím co současným trendem je lézt do úplně jiného konečníku ;-D

3 0
možnosti
MB

Já se fakt těším, na dobu historiků ! Co tam vlastně o Miloši Zemanovi, budou vůbec psát ? Miloš, neustále s pilkou v ruce, aby podřezal důstojnost demokratického systému a celé ČR - Nastolovač vlastního systému. Rozebirač jakýchkoliv vlád - s vyjímkou vlastní a těch, které samovolně jmenoval ! Kontraverzní odkaz E. Beneše se dá i pochopit, těžká a složité doba. Kontraverzi Miloše , pak velice těžko ... :-)

8 2
možnosti
Foto

O Zemanovi jen v dobrém, ale u Havla si nejsem jist. Byl příliš militaristický.

0 0
možnosti
Foto

A teď mi povězte, co je špatného na zveřejnění informace pocházejících, která nepodléhá utajení a je od služeb, které jsme si zde zřídili pro to, aby tyto informace na vyžádání zjišťovaly. Nebo je vám sympatičtější postoj ministryně, která tvrdí, že je všechno tajné a tudíž nám nic neřekne?

Zeman neřekl nic jiného než to, co si logicky už dávno musel každý racionálně přemýšlející člověk připustit. Pokud nechceme být katastrofálně nepřipraveni na mžný ozbrojený konflikt, musíme se o takové zbraně zajímat minimálně v tom smyslu a rozsahu, abychom je mohli poznat a vyvinout případně antidota.

7 1
možnosti
Foto

Zeman mohl říci, to co řekl, ale zároveň mohl dodat, že použití českého Novičoku v Británii je naprosto vyloučené. Takhle dal zase munici Rusům, kteří to budou rozmazávat o stošest. A to je na tom to nejhorší, jemu šlo o tohle a nikoliv o Česko. Ale mě to na hlavu neházejte, já ho nevolil.

9 2
možnosti
Foto

Já už to nemohu nazvat jinak než otevřenou kolaborací.

9 4
možnosti
TB

že řekl pravdu? 8-o To je u Vás kolaborace? 8-o

7 1
možnosti
  • Počet článků 256
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2430x
Mám rád švýcarské nože a kouzelníky přicházející s jitrem...

omelkapet@seznam.cz

Seznam rubrik