Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Žádné vzdělání nenahradí inteligenci a ta panu Feničovi, který použil tento výrok o našem prezidentovi, musí chybět.

Tak nevím, je lépe býti národem inteligentním se zdravým selským rozumem, než takovým, kde se bude každý pyšnit titulem, který však nezaručuje, že se vědomosti udrží a nevyprchají hned po absolvované zkoušce, protože hlava děravá je neudrží.:-)

0 0
možnosti
RT

V roce 2015 byla na přednášce ve Svitavách Jiřina Šiklová a na nástěnce namalovala graf voličů Zemana. Jsou to ti ne spodních 10 miliónů, ale těch 30 procent nevzdělaných voličů. Tenkrát předpovídala, že na 100 % vyhraje i druhý mandát. Tenkrát jsme jí nevěřili. No a pak jsme jí dali za pravdu. Před vzdělanými a kulturními mladšími kandidáty vyhrál podrazák, který ví, jak svými ironickými bonmoty získat i ty ještě nerozhodné kandidáty. Kdo píše, že nebyli kvalitní kandidáti, neví o čem píše. Každý, kromě hudebníka Hanniga, byl lepší kandidát než Zeman.

Nesnáším ten jeho nepřítomný pohled se zbytky jídla v koutku.

0 1
možnosti
Foto

Nebylo lepšího kandidáta než Zeman, protože nikdo jiný nedokázal získat hlas těch 30 procent nevzdělaných voličů. Ti ostatní to neuměli. Patří tito neumětelové mezi ústavní činitele? Kubera, který by to třeba uměl, tak to vzdal předem.

0 0
možnosti
JV

Cesi hlupaci jsou ! Staci se mrknout na diskuse v zahranicnich denicich a potom se vratit na iDnes nebo na Novinky.

2 1
možnosti
MK

M74i36l71a38n 29K22e54s87l

13. 3. 2019 21:13

Nevzdělaný český národ má vysoké školy,které houfně navštěvují studenti národa,který si zvolil za prezidenta člověka,který se nepočůrává,ale to je tak všechno,co umí.Na příklad na universitě v Brně je 25% studentů z pod Tater, kteří mají výhody jako vlastní .Těm vůbec nevadí jakého máme prezidenta.

3 0
možnosti
JK

Autore, o kom to mluvíte, že si snad zvolíme prezidenta, kterého si bude vážit??? To mluvíte za sebe?

0 0
možnosti
Foto

P26e33t95r 53O63m29e10l72k12a

13. 3. 2019 18:29

Já mluvím vždycky za sebe a někdy také za své přátele. Nemají mě za to tady někteří rádi a některé rády, protože by chtěli abych mluvil hlavně stádně.:-)

4 0
možnosti
EH

Každý neumí v jedné větě urazit prezidenta, seniory (sám se brzy bude počurávat), národ a stát, který ho přijal mezi sebe. :-)

Tak samo Svěrák, Hřebejk a další. Místo, aby kritizovali činy politika, tak urážejí ty, kteří je volili. Což jsou lidé, kteří je živí. Umělci by se do politiky angažovat neměli. Je to stejná situace, jako kdyby technik zazpíval na koncertu písničku jenom proto, že má přístup k mikrofonu.

10 3
možnosti
DM

Tak mnoho těch kteří Zemana volili živím já...

Povětšinou a to tak prostě je,to nezpochybníte, jsou jeho voliči méně vzdělaná část společnosti,mnohdy lidé kteří ekonomicky aktivní nejsou,byť za to třeba mnohdy sami nemohou-senioři,nebo jsou příjmově na mediánu průměrné mzdy.

Vůbec tím nechci zpochybnit jejich právo volit,případně tvrdit,že nepracují poctivě a tvrdě,ale do systému tito lidé odvádějí rozhodně méně než ta bohatší část-tedy živí to ano,ale rozhodně ne většinově.

Nechci to tvrdit zcela kategoricky,ale jsem si jist, že voliči Zemanova oponenta,živí republiku rozhodně více.

A poslední poznámka,umělce nikdo neživí (narozdíl od 1,1 miliónu státem placených zaměstnanců,z nichž jen Babiš ta poslední 2 roky

přidal dalších 30 000 čistých úředníků)....živí se sami,chodit na jejich představení nemusíte....

Mne naopak velice irituje, že musím ze svých daní platit takové obskurní postavy jako Ovčáček,takové krysy jako Mynář a takové zlomyslné pomstychtivé dědky jako Zeman...

2 1
možnosti
PV

Ta volba byla pro mnohé o něčem jiném. Volba mezi demokracií a tzv. liberální demokracií. Rozumný národ si nezvolí třicet let po pádu komunismu další zotročení, tentokrát pod vlajkou liberálního fašismu.

A liberální demokraté jako např. p. Fenič? Jejich kandidát holt prohrál a tak jim nezbývá (jako všem liberálním antidemokratům) než jen dětinsky nadávat, urážet, prskat, kopat kolem sebe. Docela ubohé.

PS: Zemana nemusím.

11 3
možnosti
JA

Hlavně, že mu nevadilo, že ten nevzdělaný národ mu zaplatil jeho soukromý rozmar, přejmenovat Letiště Ruzyně po jednom člověku, který nenáviděl létání.

2 0
možnosti
Foto

Kdyby se Miloš Zeman jenom počurával, tak by mi to moc nevadilo a možná bych ho i volil. :-)

4 4
možnosti
JH

J62a41n 84H56y60n22e83k

13. 3. 2019 14:37

Pan Fenič potřeboval na sebe upozornit. On vlastně nikoho nezajímá. To je asi celý problém.

17 5
možnosti
AN

Člověk by řekl, proč se Zeman neohradí. Ale vlastně, jak se říká.. Orel much nelapá.

14 0
možnosti
  • Počet článků 256
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2430x
Mám rád švýcarské nože a kouzelníky přicházející s jitrem...

omelkapet@seznam.cz

Seznam rubrik