Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OK

O49t19a 54K68i45n18c

17. 6. 2019 23:35

Rád jsem váš blog okarmoval. R^

1 0
možnosti
Foto

Za to Vám děkuji.

0 0
možnosti

Peťo, díky za skvělý blog. Jsem se dozvěděla zajímavé informace o vzniku svého oblíbeného sýra. Na jednohubce s hruškou, je dobře uleželý camembert doslova delikatesa. A samozřejmě zalít, tedy spíš zapít dobrým vínem.

Hned to večer uvedu do praxe:-))

1 0
možnosti
Foto

P10e21t45r 80O55m50e21l71k39a

17. 6. 2019 17:34

:-) děkuju za přečtení a přeju dobrou chuť

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS