Diskuse
Sýr ve stínu gilotiny
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
OK
O12t65a 50K75i21n87c
17. 6. 2019 23:35
Rád jsem váš blog okarmoval.
P10e34t66r 65O51m57e55l38k39a
18. 6. 2019 5:44
Za to Vám děkuji.
F86i97l49i30p 44V22r91a61c28o42v78s67k16ý
17. 6. 2019 17:54
Super
MŠ
M42a64r18i29e 85Š98í40p57k60o47v39á
17. 6. 2019 17:32
Peťo, díky za skvělý blog. Jsem se dozvěděla zajímavé informace o vzniku svého oblíbeného sýra. Na jednohubce s hruškou, je dobře uleželý camembert doslova delikatesa. A samozřejmě zalít, tedy spíš zapít dobrým vínem.
Hned to večer uvedu do praxe:-))
P35e36t84r 91O29m85e19l13k31a
17. 6. 2019 17:34
děkuju za přečtení a přeju dobrou chuť
- Počet článků 256
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 2430x
Mám rád švýcarské nože a kouzelníky přicházející s jitrem...
omelkapet@seznam.cz
omelkapet@seznam.cz