Diskuse
Sýr ve stínu gilotiny
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
OK
MŠ
M62a29r74i89e 51Š58í22p55k82o62v90á
17. 6. 2019 17:32
Peťo, díky za skvělý blog. Jsem se dozvěděla zajímavé informace o vzniku svého oblíbeného sýra. Na jednohubce s hruškou, je dobře uleželý camembert doslova delikatesa. A samozřejmě zalít, tedy spíš zapít dobrým vínem.
Hned to večer uvedu do praxe:-))
1
0
možnosti
- Počet článků 256
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 2430x
Mám rád švýcarské nože a kouzelníky přicházející s jitrem...
omelkapet@seznam.cz
omelkapet@seznam.cz