Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zuzana Čaputová přijela do Prahy a zdá se, že hlavním cílem její návštěvy je vzpomínka na události z listopadu 1989. Těžko říci, zda ji přijme náš prezident.

Ale počítám, že diskusní pořad s její účastí, dnes večer na ČT 24, za přítomnosti Pavla Rychetského a Marka O. Váchy bude velice zajímavý.

3 0
možnosti
MK

Slušnost a inteligenci považuji za kladné vlastnosti. Až to tak bude mít většina voličů v Česku, též si zvolíme takovou hlavu státu.

Obávám se však, že v příští prezidentské volbě to ještě nebude.

4 1
možnosti
JS

R^ Karma. Pravda je, že Slovensko si muselo napřed projít Mečiarovským bahnem a po čase ještě tím o něco méně páchnoucím bahnem Ficovským, až prozřeli. U nás je bohužel ten proces spíš opačný.

4 0
možnosti
JL

Moje sympatie pani Zuzka ziskala jeste pred nastupem do uradu prezidenta. Tim, ze kdyz pri navsteve Prahy navstivila Schwazenbergera a vyvolala tim velkou nelibost adorantu soucasneho mocipana.

5 2
možnosti
DR

Tak tak. A proto je potřeba příští prezidentskou volbu přejmenovat na MISS ČR a tudíž volme pouze podle vzhledu kandidáta. Názory kandidátů na to či ono jsou naprosto druhořadé, důležité je pouze to jak ten kandidát vypadá. R^

5 9
možnosti
Foto

Vy moc dobře víte, že zdaleka nejde o ten příjemný bonus - že dobře vypadá, nad rámec toho všeho. Rovněž jako dobře víte, že je to zkrátka tak hezká a silná ženská osobnost, že s tím mají- (samozřejmě v nepřiznání), někteří jednodušší muži, co v nedostatku mnoha věcí málokdy vládli oboře, palčivý problém pocitu lemu ponožky.

10 0
možnosti
VF

A právě kvůli tomu kontrastu paní Zuzku u nás moc nevidíme.

3 0
možnosti
JL

Jen jsem si při čtení povzdechl.R^

9 0
možnosti
JV

J68i25r67i 48V79r33a17b27e73c

12. 11. 2019 13:30

Hlavně ten kontrast k té České trosce. Sympatická, pohledná, slušná a chytrá . Ta naše troska má všechno s předponou NE.![>-]EU

5 2
možnosti
Foto

R^:-)R^ Jsou závisti, které mají v sobě něco pozitivního. Až bych skoro řekl, že nám tu naši "závist" vůči Slovensku v této chvíli přeji. Třeba nás to pohne příště lépe hledat a lépe volit. Slovensku paní Čaputovou velice přeji.

Stejně tak budu velice přát Česku. Myslím, že už se v tom našem vlastním výběru politiků mácháme tak bolavě a tragicky, že by byl nejvyšší čas se probrat. Tak trochu jako marnotratný syn v podobenství z evangelia, kterému to došlo, až když se stal pasákem vepřů a nedali mu ani najíst, takže jedl žaludy...

4 0
možnosti
Foto

P93e88t67r 43O38m43e52l97k90a

12. 11. 2019 13:31

Děkuji za přečtení a příspěvek.R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 256
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2430x
Mám rád švýcarské nože a kouzelníky přicházející s jitrem...

omelkapet@seznam.cz

Seznam rubrik