Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J13a15n 93H49y76n52e34k

2. 1. 2021 9:11

Amerika je nemocná po všech stránkách, ale pro naše politiky je vzorem. Je to tragické a bude to mít fatální následky do budoucna .

18 0
možnosti
LH

Hi, nigga!

Tento pozdrav je rasistický pouze v případě, kdy jej řekne někdo jiný, než černoch.

Celkem schíza

21 0
možnosti
RR

Tohle je dukaz toho, jak nas bile “Černi” (velke pismeno, podle novych pravidel) nenavidi a ceho jsou ve sve nenavisti schopni. CEHOKOLI!!! Bud zlikvidujeme my je, nebo oni nas.

5 4
možnosti
AK

Do té doby než mohli černoši studovat to ještě šlo,ale co začali studovat i vysoké školy a hlavně právo,tak se to otočilo.Jenže ony si neuvědomují jednu věc,že pokud se budou chovat,jako když je oklepete z palmy,tak se nic nebude dít.Jenže ony nechtějí nic měnit na svých zvyklostech a mají jen nataženou ruku dej.Dělat je pro některé sprosté slovo,neb to je po celém světě stejné.Nemusíme chodit daleko,že!!Máme to i u nás.

7 1
možnosti
Foto

Nedávno jsem viděl film Snídaně u Tiffaniho a ten Japonec. To se divím, že ten film nezakázali a i to zlatnictví. Když to slovo používají černoši, tak se jim tak může říkat, alespoň těm co to používají.

0 0
možnosti
JT

J90i29r55i 82T97i58c57h14y

1. 1. 2021 21:10

To, co se ted deje v USA, uz neni zadna tupost. Je to plny nastup levicackeho liberalniho fasismu (necham se poucit o vhodnejsim nazvu tho zlocinneho rzimu).

31 1
možnosti
Foto

Levičacký (anarchistický) Liberalismus (založený na libertariánství) a fašismus (založený na etatismu) se vylučují.

V závorce je uvedeno ideové zaměření, tedy méně či více státu)

0 0
možnosti
MS

Je to extrém, ale když se podívám do zdejší diskuze, tak není a nebude vyjímečný ani teď, ani do budoucna.

Reakce v diskuzi jen ilustrují, že nejen v USA, ale i v ČR je konstruktivní diskuze upozaděna a bude převažovat osobní napadání. Přesně jako u Mimi.

0 0
možnosti
AK

Jj:to asi předevší pokud se budou jisté články schovávat za "premium"Už to je typ cenzůry.Proč bych měl platit za něco,co by mělo být dostupné všem!!!

1 1
možnosti
Foto

Běloch zůstane bělochem - a ti ostatní -také tím čím jsou -

jestli jim někdo bude říkat tak či onak -

na barvě jejich kůže ,na jejich vyznání či původu to nic nezmění.

18 0
možnosti
PH

P97e49t97r 84H90á68j90e46k

3. 1. 2021 9:47

Život je jako šachy: Všichni nemůžou být bílí. :-)

0 0
možnosti

O tomhle případu jsem nevěděla, ale je to bohužel potvrzení toho, že se svět zbláznil. A bojím se, že to nikdo nezastaví. Otázka je, kam až to půjde...

Dík za blog, Petře!

(Diskuze je pozoruhodná)

15 0
možnosti
Foto

:-) Já děkuju za přečtení. Diskuze trochu bizarní;-)...

2 0
možnosti
Foto

Na závěr jen pro dokreslení, kdo na které straně stojí a kdo zde jen pomlouvá, zde je můj původní komentář pod článkem pana Stejskala na stejné téma:

Přemýšlel jsem, že zareaguji jakousi formou doplňujícího blogu ale omezím se jen na komentář. Nejprve , podle mých zjištění která jsem našel, ta dívka poslala to video své kamarádce. Nevím co je to snapchat, těch socialistických sítí už je trochu hodně a nesleduji je. Jestli jsem to pochopil správně, tak tou kamarádkou byla černoška, která nyní za Mimi stojí a snaží se zvrátit stupidní rozhodnutí školy. Nicméně, použil jste o tom výrazu termín, že to bylo hnusné, rasistické a odporné. Tady si dovolím oponovat. Neznáme totiž zázemí oné dívky. Nevíme v jakém kolektivu přátel se pohybovala a pohybuje. Je totiž notoricky známým faktem, že právě černoši, se tímto termínem oslovují, no a pokud ona sama se pohybovala v takovéto komunitě, předpokládám, že to pro ní bylo, v 15 létech "cool"

A nyní se dostáváme k tomu, jak jedno slovo, které samo o sobě navíc není urážkou, může zkomplikovat životy. Jistě jste zaregistroval problémy rumunského rozhodčího ve fotbale, který komunikoval s jiným Rumunem a řekl že má potrestat černošského hráče. Řekl mu to rumunsky, to znamená že použil slovo "negru". A byl oheň na střeše. A jako úsměvný příklad z druhé strany připomenu nádherný film Blast from the past ( neznám český název), s Brandonem Fraserem, který po 30 letech života v krytu, kam se ukryli jeho rodiče před strachem z jaderné války, vylezl na povrch a když spatřil černošskou pošťačku vydech "Nigroo" Komická scéna a smutná z toho pohledu, že nedávno tento film dávali na nějaké americké tv stanici a ten jeho vzdech byl ztišen. Odporné, hnusné a rasistické je automaticky trestat někoho jen na základě slova, slova které se ještě nedávno oficiálně používalo ve statistikách. Slova, které je možná už přežité ale přeci jen je to jen slovo a mělo by tedy záležet na tom, v jakém kontextu je vysloveno a jestli je míněno jako urážka nebo jen

25 0
možnosti
MK

....sem zvědav,kdy nařídí přejemenovat Monte Negro.......

24 0
možnosti
  • Počet článků 256
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2430x
Mám rád švýcarské nože a kouzelníky přicházející s jitrem...

omelkapet@seznam.cz

Seznam rubrik