Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IS

Navíc to zakázané americké N slovo je běžně používáno nejen v rap music ale i black brothers se tak navzájem oslovují. Normální v jejich kultuře.

20 0
možnosti
Foto

Paní Seifert, pokud byste si přečetla originál, tedy blog pana Stejskala, věděla byste že se o tom zmiňuji. A přiznala to i ta dívka. Důležité je, v jaké komunitě se pohybovala. To video navíc, bylo určeno pro její černošskou kamarádku, která jí nyní pomáhá. Takže se nejednalo o nic urážlivého.

Z nějakého mně neznámého důvodu se vy, i autor tohoto blogu domníváte, že snad obhajuji její vyhazov. Asi za to může neschopnost rozumět psanému textu. Možná preference jednoduchých výkřiků. Nevím. Jediné co tady říkám je, že tento případ je jen jeden z mnoha a že věřím v americkou spravedlnost a naději na rozumné vyřešení. Opravdu mi není jasné, proč došlo k těm útokům na mně. Anebo se vyžaduje slepá chvála a drbání pod bradičkou?

5 0
možnosti
IS

Pan Martin Braun tady níže zase pěkně lže, jelikož já také žiji v USA a byly tady toho plné noviny a televize. Takový "rasismus" se přece neodpouští a my bílí, máme "white privilege" v tom , že jsme censurování a máme držet huby. Černí a Hispánci jsou z toho blázince vyloučeni.

10 1
možnosti
Foto

Paní Seifert, nelžu. Žádné plné noviny toho nejsou. Vy uvádíte byly. A to tom tady píšu i já. BYLY. To je to slovo. Když žijete v USA tak víte, moc dobře, že pro média je půl dne stará informace už nepoužitelná. A protože podobných nehorázností je v USA opravdu poslední dobou hodně, tak je naprosto běžné, že se to napřed probírá a druhý den už nikdo nic neví. I když si to zadáte do google, tak se vám objeví odkaz několik dní starý. A tištěná média? Možná to někde je na páté stránce nebo vlevo dole ale rozhodně se nejedná o téma dne. Je tu ještě jedna věc. Vše je nyní ve stavu právního sporu a pokud se stane, že ta dívka bude nakonec očištěna, tak o tom nikde číst nebudete, protože to už není zajímavé. Média zajímají jen senzace. Nic více, nic méně.

2 4
možnosti
ZS

Tak jestli si někdo myslí, že u nás se to (zatím v menším rozsahu) neděje, tak je naivní.

A jak už jsem několikrát psala - novodobí svazáci se postaraj a bude hůř i tady.

30 0
možnosti
JR

J74a93n 51R86á13ž

1. 1. 2021 16:23

Zrovna se mi to potvrdilo:

Po odeslání reakce na příspěvek pana V.Dostála ve znění:

Když černoši rozhodli že slovo "n**r" (v příspěvku to bylo napsáno bez hvězdiček) je pro ně urážlivé, jsem ochoten to akceptovat, ale nejsem ochoten akceptovat, že by se měli všichni černoši nazývat "Afroameričané", jsem dostal toto oznámení:

Redakce iDNES.cz si nepřeje, aby se váš příspěvek objevil v diskusi, protože je v rozporu s pravidly pro diskutování na tomto serveru. Děkujeme za pochopení. Identifikační číslo nepovoleného příspěvku je: 104997104. Přečtěte si Pravidla pro diskutování a tento článek.

13 0
možnosti
VD

Růže, byť zvána jinak, voněla by stejně. Kdyby se energie věnovaná na boj proti slovům soustředila do výchovy a hlavně vzdělání negrů, cigánů, nebo rudejch (indiánů, komunisty nevzděláte) , svět by dávno zapomněl na hanlivý význam těch slov.

7 0
možnosti
Foto

Původně ten význam nebyl hanlivý.

2 0
možnosti
RK

Ano, je to špatně. Ale denně se na světě děly, dějí a dít budou tisíce křivd a nespravedlivostí. A nepřijetí do školy jen kvůli onomu slovíčku je pouze jednou z nich. Je to však tlačené do popředí zájmu politickými a názorovými lobisty. A to je ještě nejisté, jestli je vůbec tahle interpretace pravdivá. A jestli to není jen další zakrytí osobních průšvihů, ostud a neschopností. Dnes se za tyhle skandály schovává kde kdo. Příkladem je nedávný vyhazov Johnyho Deppa z filmových rolí. Spousta lidí a protisystémových lobistů se mohlo zbláznit. Že pý Depp je jen další nebohá obět hyperkoreknosti, honu na čarodejnice, praní špíny s Amber Heard a zmíněné systémové nespravedlivosti. A pak vyšlo najevo, že vyhazov nedostal kvůli prohranému soudu a pouhé pověsti domácího násilníka. Ale hlavně kvůli své nespolehlivosti, rozcapenosti, neschopnosti a rozmarům při natáčení. Dělal jen problémy a jeho herectví bylo mizerné. Už ho prostě všichni měly plné zuby. A to že zmlátil manželku byla jen poslední kapka.

2 4
možnosti
LT

L89e67o72n 77T61o45m15e61v

1. 1. 2021 13:32

A bude to ještě horší pokud se neprosadí zpět zdravý rozum

9 0
možnosti
ŠP

Umím řídit, cigan.. Ještě, že nejsme v USA

5 1
možnosti
Foto

To neni o USA .. to je o celosvetovem utoku levice na zazite hodnoty .. a nejen ty

27 0
možnosti
OP

Oznamovatel je cernoch, ta studentka ma matku cernosku, tatu bilyho..podle vseho universita vylouceni prehodnoti.

1 0
možnosti
  • Počet článků 256
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2430x
Mám rád švýcarské nože a kouzelníky přicházející s jitrem...

omelkapet@seznam.cz

Seznam rubrik