Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ten zákrok byl neadekvátní. Takovýto zákrok proti ženě by byl omluvitelný jen v případě, kdyby byla ozbrojená.

6 11
možnosti
Foto

Vy rozumíte zákonu o policii, jak koza petrželi... ;-D

1 3
možnosti
Foto

Nebudu mít nic proti tomu když policie velni tvrdě zasáhne proti někomu kdo je agresivní, někomu ubližuje nebo něco ničí. Nic takového ale není na videu vidět.

4 3
možnosti
Foto

Mnozí píšete o opilé ženě. Já vidím na videu ženu která si koupila pivo. Když piji pivo ,nemusím mít roušku. O tohle ale nejde. Já na videu vidím naprosto nepřiměřený zákrok s vysokou mírou brutality ze strany policie. Mohli ji odvézt ve stoje a ne s ní smýkat na zem. Váš pohled na věc nikomu neberu. Můj je takový jak tady píšu.

4 3
možnosti
TP

Víte, Ostrava má vyhlášku o zákazu konzumace alkoholu na veřejném prostranství. Paní byla vyzvána k předložení občanského průkazu. Její reakce rozhodně nebyla reakcí, kterou si představuji od matky. Váš pohled na věc vám neberu. Můj je takový, že pokud byla varována před možnými následky (a to byla a opakovaně) nemůže si na nic stěžovat.

11 0
možnosti
Foto

Já si dovolím přidat pohled z jiné strany. Když 3 policisté nedokážou zvládnou jednu ženu, jak by asi dopadli, kdyby to byl svalovec? Patrně je neučili, jak se takový zákrok správně provádí, a rvali se tam jak rošťáci na písku.

4 1
možnosti
Foto

Zavolali by zásahovou jednotku, nebo by to nechali být.:-)

1 2
možnosti

Správně podotýkáte, že bezprostředním důvodem k zákroku nebyla absence roušky, či pití alkoholu na veřejnosti, ale skutečnost, že se paní odmítla legitimovat, nebo nahlásit svá nacionále. V tom případě má policie právo dotyčného předvést na služebnu k prokázání totožnosti a když odmítá, použít k tomu i donucovací prostředky. To, že drsnému zákroku přihlíželo i její dítě, si může vyčítat sama. Neznalost zákona neomlouvá. Možná kdyby se ta paní někdy podívala (na jinak dost stupidní) pořad "Policie v akci" na Primě, viděla by tam takových zákroků nepočítaně.:-)

12 2
možnosti
PC

Ani k opilému člověku se nemůže policie chovat takto brutálně a neadekvátně! Ona fyzicky neútočila, nebyl tudíž jediný důvod pro tak odporný policejní zásah, kdy ženu málem ubili k smrti.

Otázka jejího popíjení a možné opilosti je v tomto případě druhotná.

3 6
možnosti
TP

Máme odlišnou definici brutality. Takže opilý člověk může ignorovat výzvy a dělat si co chce a policie má přihlížet a případně ho prosit, jestli by náhodou třeba.....?

5 2
možnosti
Foto

Karma.Jen hysterie tzv.bojovniku za svobodu...ožralá vulgární špatná matka jako bojovnice za svobodu?

5 4
možnosti
Foto

Nemůžu souhlasit s postupem policie. Zatýkat maminku před dítětem způsobem ,že ji svalí na zem tři vycvičení chlapi a zakleknou ji ,pokládám za ubohost od policie. Kdyby byl policajt ,nikdy by se tak nechoval.

3 7
možnosti
Foto

Pane Chýlku, já si pod pojmem maminka asi představuju něco jiného než Vy. Pro mne opilá ženská, která je vulgární a napadá fyzicky policisty rozhodně maminka není. Je to jenom nezodpovědná matka dítěte. Velmi by mne zajímalo, jak byste to řešil Vy, když s tou ženou není rozumná domluva. Podívejte se na video.

8 3
možnosti
OF

https://podroze.onet.pl/ciekawe/koronawirus-tajwan-polak-opowiada-o-covid-19/8x6vl5r

Pro milovníky polštiny mám zde článek o Tchajwanu /polsky o Tajwanu/.

Myslím tím především Zdeňka Matušku. Na Tchajwanu / na Tajwanie/ můžete za porušení karantény dostat pokutu až 33 000 dolarů. Nechci tímto naštvat svého oblíbeného blogera, Ladislava Větvičku a proto asi nebudu říkat, co si o té ženské myslím. :-P

3 0
možnosti
OF

P.S Ta bába je úplně jeblá. Doufám, že si toho P.S. můj oblíbený bloger nevšimne.

4 1
možnosti
  • Počet článků 256
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2430x
Mám rád švýcarské nože a kouzelníky přicházející s jitrem...

omelkapet@seznam.cz

Seznam rubrik