Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KL

Největším rasismem je to, že tým, ve kterém hrají černoši, prohrál. Situace je o to zapeklitější, že černoši hráli i v týmu, který vyhrál. Myslím, že je třeba se z toho do budoucna poučit a vytvářet buď jen bělošské nebo jen černošské týmy. Jednak bude jasné, kdo má vyhrát a jednak při sporech "tvrzení proti tvrzení" bude vždy jasné, na čí straně je pravda...

8 0
možnosti
JL

Mimochodem ten zápas nebyl vůbec o rasismu, a je důkazem mistrovského public relations týmu Rangers, jak to všem vnutil, jako klíčové téma. Všichni o tom debatují a Slávii bylo už přišito, že je rasistická a ještě ani neproběhl soud.

0 0
možnosti
JS

Lituji, jsem asi nepříčetný. Hraje se fotbal podle fotbalových pravidel nebo podle nějakých vyšších nadřazených? Nějak v pravidlech fotbalu nenacházím, že když hráč řekne někomu bělochu nebo černochu, tak má být potrestán. Tím zdaleka nechci říct, že některý z hráčů někomu nadával bělochů nebo černochů. Nechápu o co jde. Hraje se fotbal nebo gorožky?

6 0
možnosti
JT

J50a39k29u24b 60T46r51o60c10h

19. 3. 2021 12:25

Jedná se o tvrzení proti tvrzení. Jenže hráč tmavé pleti vykřikuje kouzelné slůvko rasismus, takže samozřejmě budou věřit jemu. Média to berou jako jasnou věc a neřeší kdo má pravdu. Půlka hráčů Slavie jsou hráči tmavé pleti a Kúdela s nimi evidentně problém nemá. Takže ať už řekl cokoliv, bylo to v záplavě emocí a prostě mu to ujelo. Nejhorší je, že tahle kauza překryje hru, kterou předváděli Rangers. Jejich jediným cílem bylo zranit hráče Slavie, zákrok na Koláře byl na kriminál. Gerrard by se měl stydět a sypat popel na hlavu za tuhle taktiku a ne se cítit ukřivděně.

16 0
možnosti
FD

No ale zákrok na Koláře byl taky rasistický.

0 0
možnosti
  • Počet článků 256
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2430x
Mám rád švýcarské nože a kouzelníky přicházející s jitrem...

omelkapet@seznam.cz

Seznam rubrik