Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Sice bych to vyjádření senátora Lásky nebral až tak stoprocentně, protože

jako senátor se také musí zviditelňovat.

Přesto je to další podpůrný důkaz, že Hamáček do té Moskvy téměř jistě chtěl letět.

Za blog R^.

0 0
možnosti
Foto

Děkuju za palec a souhlasím. Pan senátor je navíc z tábora, který si rád Hamáčka vychutná, ale nic to na věci nemění.:-)

0 0
možnosti

Případ Vrbětice jen potvrdil, že jsou mezi námi dvě skupiny občanů.

Jedna skupina nevěří našim tajným službám, ale věří Putinovi a jeho trollům. Sem patří především lhavý a mstivý Miloš Zeman, jeho sekundantka Marie Benešová, komunisti, okamurovci, klausovci, zemanovci a částečně babišovci a hamáčkovci.

Druhá skupina věří našim tajným službám, věří našim schopným redaktorům ČT, Respektu a některých dalších masmediím, nevěří Putinovým trollům a usiluje o zachování svobody a demokracie u nás! A nenechají se zkorumpovat ruskou desinformační hybridní válkou!

Bohužel, Jan Hamáček se projevil jako hlupák. Možná chtěl vyhovět Zemanovi, ale ten z něho nakonec hlupáka udělal také.

:-)

7 0
možnosti
Foto

Uvádím jednu pikantnosr ke skupině, která nevěří našim tajným službám:

Ve středu 7. dubna obdrželi premiér Andrej Babiš, vicepremiér Jan Hamáček, ministr zahraničí Tomáš Petříček a také kancelář prezidenta Miloše Zemana informace bezpečnostních složek o případu Vrbětice.

Prezident Zeman ovšem tvrdil, že se o tom dozvěděl až v sobotu 17. dubna od Babiše a Hamáčka. Je to docela možné. Potom ovšem dokument bezpečnostních složek ležel 10 dní na stole prezidenta nepřečtený. Tak to dopadá, když prezident Zeman považuje naše bezpečnostní služby za "čučkaře", jejichž výstupy je zbytečné vůbec číst.

3 0
možnosti
Foto

Také si myslím, že Jan Hamáček je neskutečně naivní člověk. Zřejmě se domníval, že sehraje velkou hru v zahraniční politice, ačkoliv v tomto oboru nemá vůbec žádné zkušenosti. Předpokládal, že přiveze z Mosky vakcínu Sputnik V, když Rusům řekne: "My víme, že jste vyhodili do povětří muniční sklady ve Vrběticích. Co s tím uděláme?" Rusové by se mu ovšem jenom vysmáli a získali by možnost jej vydírat. A to všechno jen proto, aby se vrátil z Ruska s vakcínou jako hrdina a zachránil tak ČSSD.

8 0
možnosti
Foto

Pan Hamáček je prototypem současné politika.

Suverénní, sebevědomý, neochvějně přesvědčený o své jedinečnosti a nedotknutelnosto.

A přesvědčený o tom, že i sebevětší pitomost mu všichni budou věřit.

14 0
možnosti
Foto

P38e45t37r 36O73m92e79l92k63a

20. 5. 2021 11:32

Nejenom věřit, ale že se dá ta pitomost i uskutečnit.

5 0
možnosti
Foto

Je třeba oddělit samotnou cestu za účelem získání ruských vakcín a obvinění Hamáčka z přitroublého nápadu Rusko přitlačit ke zdi "argumenty" z Vrbětic. Je celkem zřejmé, že cesta nebyla předstíraná a udělat z ní následně kamufláž bylo od Hamáčka hodně hloupé. Mnohem hloupější by však byl nápad vydírat Rusko Vrběticemi. Kdyby pak na dodávku vakcín Rusko kývnulo, jakoby odkývalo i svou vinu na výbuších.

1 0
možnosti
Foto

A Vy byste si podezřelou a neschválenou vakcínu nechal píchnout? ;-D

1 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
13 0
možnosti
Foto

P85e71t53r 22O78m41e13l91k77a

20. 5. 2021 11:05

Někdy je lepší si počkat, než být také za Hamáčka. :-)

4 0
možnosti

Nevím jak Český Honza ! Já si jdu si přečíst nějakou brožuru o zdravovědě. Ve střetu zájmů nejsem, nic jsem neutajil, ne vlasti zradil. Šanci si dávám velikou, léto bych přežít jako ministr i mohl ! Pravda, jako velkou konkurenci vidím Davida Ratha, toho již zavřít nemohou ! Nebo si myslíte, že lépe bude cosi počíst o policii a poště ? Šanci cítím, někde se uchytím ... :-)

1 0
možnosti

p. Dvořák, díky za shlédnutí . Nejsem žádný tupec ! Pro jistotu si něco přečtu i o policii a české poště ! Prostě, někde se uchytím. Budu potřebovat politického náměstka, Pavle chcete ? Co ovládáte, dnes již opravdu nehraje žádnou roli. Hlavně, nedělejme OSVČ ! ...:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 256
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2430x
Mám rád švýcarské nože a kouzelníky přicházející s jitrem...

omelkapet@seznam.cz

Seznam rubrik