Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Kdysi mně jeden občan USA (pravděpodobně syn emigrantů od nás v roce 1968) v diskuzi chválil USA, ale napsal, že v sociálně vyloučené vrstvě obyvatel USA je 67 procent negramotných. I jejich děti nedostávají základní vzdělání. V tom alespoň jsme na tom líp. Ještě aby zdravý rozum se dostavil...R^

0 0
možnosti
DN

To mi připomíná toho studenta (asijského původu mimochodem, ale ten bohužel nestačí), kterého vyloučili z univerzity za to, že si dal na Instagram fotku, kde pózuje se svou legálně drženou M4 tuším. Jinými slovy, žádnej zákon neporušil. Jestli to někomu přijde normální, tak mně teda ne. Hodil bych se odkaz, ale pravděpodobně by mě zase smazali a na den zablokovali za spam/reklamu.

2 0
možnosti
Foto

V90í45t 15J41a64n66š73a

3. 1. 2021 13:27

Amerika si nakonec vytvoří rasisty i z lidí, kteří nikdy rasisty nebyli. :-)

18 0
možnosti
DN

Liberálové budou křičet, že díky tomu jen odhalují další dosud skryté rasisty a že to je důkaz, že měli pravdu, když viděli rasismus i na procházce v lese :-)

5 0
možnosti
MN

Většina mimin když jsou spokojená, chechtají se a vy je třeba prstem lechtáte na břiše tak vydává zvuky něco jako "grr, grr, grr".

Prosím nenatáčejte je při tom na video. Nevíte jací šílenci se za pár let mohou dostat k vládě a tato videa vyhodnotit jako latentní projev rasismu.

2 0
možnosti
JM

To znamená, že na škole si platí kádrováka nejenom na učitele, ale i na žáky přičemž žáci se kádrují i do minulosti.

Já zde tedy vidím celkem hezkou paralelu s počátky komunizmu u nás a v SSSR

11 0
možnosti
JD

KAZDY v USA vi, ze N-word se nerika. KAZDY. A neni to vymyslem poslednich let. Je to tak desetileti. Pokud nekdo (kdo neni cernoch) rika N-word, vi, ze je to rasisticke. At si treba mysli, ze se to jeho netyka, protoze je "v komunite" a ze to rika kamaradum a ze je to cool. A pokud ho patnactileta slecna pouzivala a dokonce natocila na video, tak jako sorry, ale nemuze se divit, ze ji skola neprijala.

0 25
možnosti
MP

Takže Vy to schvalujete? A nezdá se Vám tak trochu absurdní, že na základě jednoho vyřčeného slova je té slečně upřena možnost vzdělání, přestože potřebná kritéria pro studium splňuje, když ji škola přijala? Tohle nechutné kádrování je stejné jako u nás za komančů.

Mimochodem, jaké slovo musí říct černoch, aby jej takovýmto způsobem vyloučili ze školy?

24 0
možnosti
JK

Dávat cokoliv do veřejného digitálního prostoru pod pravou identitou je projevem vlastní hlouposti. Samozřejmě děti by měli varovat rodiče, ale ty sami občas rozumu nepobrali.

0 1
možnosti
MP

Proč? Neměli bychom místo toho ustrašeného strkání hlavy do písku raději spokojeně žít ve svobodné společnosti a všechny tyto nechutné pokrytecké zrůdy utlouct čepicemi? Kolik těch uřvaných blbů může být, pět nebo deset procent...?

5 0
možnosti
MC

Hezky to řekl jeden ministr z Číny. USA zdegenerovalo, Souhlasím s ním.

19 1
možnosti
BM

A proto mají asi 30 milonů negramotů.

11 0
možnosti
OU
  • Počet článků 256
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2430x
Mám rád švýcarské nože a kouzelníky přicházející s jitrem...

omelkapet@seznam.cz

Seznam rubrik